Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@03:25:00 GMT

راه و آب دو مشکل عمده شهرستان زرین دشت است

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۸۳۴۸۵

راه و آب دو مشکل عمده شهرستان زرین دشت است

حجت الاسلام سید عبدالله مومنی تبار پنجشنبه در جلسه ای که با حضور وزیر جهاد کشاورزی در زرین دشت تشکیل شد افزود: جاده های مواصلاتی جهرم به زرین دشت و زرین دشت به داراب و همچنین گردنه منتهی به حاج آباد از مهمترین مشکلات این منطقه است و سالیانه افراد زیادی در این جاده ها کشته و مصدوم می‌شوند.

وی در ادامه گفت: یکی دیگر از عمده مشکلات زرین دشت اشتغال و بیکاری جوانان است که سبب مشکلات اجتماعی و گاه مهاجرت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی در ابتدای این سفر به زرین دشت مورد استقبال مردم و مسئولین شهرستان قرار گرفت و با حضور در گلزار شهدای شهرپیر به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

در ادامه این سفر وزیر جهاد کشاورزی  از شهرک گلخانه ای فجر ایزدخواست بازدید کرد و قول مساعدت در جهت بهره برداری سریع این مجموعه در آینده نزدیک داد.
این شهرک گلخانه ای به مساحت ۱۲۰ هکتار و با ظرفیت ۱۰۰۰ شغل در حال احداث است.

همچنین وی از کارگاه تولید تراکلود(دستگاه ساخته شده از ترکیب تراکتور و لودر) بازدید کرد.

این کارگاه قادر است سالانه ۵۰ دستگاه از این محصول تولید کند که در حال حاضر ۵ نفر نیز در این کارگاه مشغول فعالیت بوده و در صورت تامین مالی و پرداخت تسهیلات بانکی قادر است ۳۰ نفر را مشغول به فعالیت کند.

سید جواد ساداتی نژاد همچنین در جلسه شورای اداری شهرستان زرین دشت حاضر شد.

زرین دشت از شهرستان های جنوب شرقی استان فارس است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی داراب سید جواد ساداتی نژاد پروندهٔ خبری فارس، مقصد هفتمین سفر استانی رییس‌جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی داراب سید جواد ساداتی نژاد وزارت جهاد کشاورزی داراب سید جواد ساداتی نژاد جهاد کشاورزی زرین دشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۳۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشتستان بزرگترین شهرستان تولیدکننده خرما در کشور است

به گزارش خبرنگار مهر، علی رحیمی صبح چهارشنبه در کارگروه تخصصی خرما اظهار کرد: دشتستان بالغ بر ۲۷ هزار هکتار سطح زیر کشت خرما دارد که سالانه حدود ۱۲۰ هزار تن خرما تولید می‌کند.

وی اضافه کرد: سالانه ۳۰ هزار تن خرما از استان بوشهر به کشورهای آسیای میانه و حوزه خلیج فارس صادر می‌شود که دشتستان بالاترین میزان صادرات را در بین سایر شهرستان‌های استان دارد.

مدیر جهاد کشاورزی دشتستان لیست کاملی از مسائل و مشکلات و همچنین ظرفیت‌ها و قابلیت‌های خرمای دشتستان را بطور مفصل ارائه نمود.

کارگروه تخصصی خرما با حضور معاون برنامه ریزی فرماندار، مدیر جهاد کشاورزی دشتستان، اساتید و محققین دانشگاهی و پژوهشگران مرکز تحقیقات، پارک علم و فناوری، مسئولین استانی سازمان جهاد کشاورزی، کارشناسان شهرستانی و استانی و بهره برداران بخش کشاورزی و نماینده سردخانه داران شهرستان در سالن جلسات جهاد کشاورزی دشتستان برگزار شد.

این کارگروه که با استقبال مدعوین برگزار شد و شرکت کنندگان اظهار امیدواری کردند که این مهم قدم تأثیرگذاری در بهبود کمیت و کیفیت خرمای دشتستان خواهد گذاشت. اعضای شرکت کننده در این کارگروه به بیان نقطه نظرات، چالش‌ها و راه حل های پیشنهادی پرداختند.

کد خبر 6099993

دیگر خبرها

  • اجرای مانور مبارزه با بیماری زنگ زرد گندم در مزارع پلدشت 
  • اردبیل در صدور اسناد اراضی کشاورزی رتبه اول را کسب کرد
  • پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد
  • دشتستان بزرگترین شهرستان تولیدکننده خرما در کشور است
  • خسارت ۱۳ میلیارد تومانی سیل در شهرستان فیروزه
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد