Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه؛ سید جواد ساداتی نژاد، منتخب مردم کاشان، آران و بیدگل در مجلس یازدهم در گفتگو با «پارسینه» در تشریح اولویت‌های مجلس یازدهم گفت: «بدون شک با توجه به وضعیتی که اقتصاد معیشتی اقشار آسیب‌پذیر جامعه پیدا کرده‌است، اولویت مجلس یازدهم تمرکز بر بهبود معیشت مردم به خصوص این اقشار آسیب‌پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

ساداتی‌نژاد، نماینده مجلس دهم با بیان این موضوع تاکید کرد: «در حال حاضر مردم کشور ما هم به جهت مشکلات مدیریتی داخلی و هم به خاطر جنگ اقتصادی و تحریم‌های اعمال شده، در شرایط نامساعدی هستند که انتظار می‌رود دولت نیز با واقع بینی در این راستا با مجلس یازدهم همکاری و همیاری داشته باشد.»

او ادامه داد: «تحقق بیانیه گام دوم انقلاب باید الگوی حرکتی مجلس یازدهم باشد چرا که این الگوی حرکتی می‌تواند به عنوان نقشه‌ای هماهنگ بین دولت و مجلس عمل کرده و موارد لازم برای بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی و سیاسی را در برگیرد.»

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس دهم خاطرنشان کرد: «مساله افزایش قیمت بنزین در سال گذشته تجربه تلخی بود که هم فشار روانی و هم مشکلات معیشتی زیادی را برای مردم ایجاد کرد، از این نظر مجلس یازدهم باید با قدرت تمام برای حفاظت از منافع مردم و نه سیاست‌های مقطعی دولت، در دایره تصمیم‌گیری‌ها حضور داشته‌باشد.»

ساداتی‌نژاد نظارت بر بازار‌ها را امری ضروری در شرایط فعلی اقتصاد خواند و گفت: «هم مساله یارانه‌ها و هم نظارت بر بازار دو رویکردی است که مجلس یازدهم به صورت جدی به آن ورود خواهد کرد تا شاهد تغییر محسوس در وضعیت معیشت مردم باشیم.»

منتخب مردم کاشان و آران و بیدگل با اشاره به نام‌گذاری سال ۹۹ به عنوان جهش تولید توسط مقام معظم رهبری، تاکید کرد: «برای تحقق شعار جهش تولید که توسط رهبر انقلاب انتخاب شد باید برای هر منطقه به صورت مجزا برنامه‌ریزی شود چرا که شرایط در کلان شهر‌ها و شهر‌ها و شهرستان‌های کوچک متفاوت است بنابراین بومی‌سازی شعار جهش تولید برای تحقق آن الزامی است که این مورد هم مدنظر مجلس یازدهم قرار دارد.»

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر اقتصاد معیشت مردم جنگ اقتصادی تحریم ساداتی نژاد مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۲۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی

مصطفی دارایی نژاد در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر پیش‌بینی‌های قبلی، قیمت هرکیلو گوجه فرنگی در میدان مرکزی نسبت به هفته  قبل ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش یافته است.

او قیمت کنونی هرکیلو گوجه فرنگی مرغوب در میدان مرکزی را ۱۵ تا ۱۷ هزارتومان و گوجه فرنگی معمولی را ۱۰ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون بالای ۴ هزارتن گوجه فرنگی در شیراز کشت شده که براین اساس کمبودی در عرضه نداریم و تنها به سبب بارندگی  و تاخیر در برداشت، قیمت با نوساناتی در بازار روبرو می‌شود.

دارایی نژاد با بیان اینکه عرضه پیاز بندرعباس روبه اتمام است، افزود: هم اکنون پیاز دزفول بدست آمده است و برآورد می‌شود که بازار پیاز در ماه آینده به تعادل برسد.

رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان قیمت کنونی هرکیلو پیاز دزفول را ۱۴ تا ۱۵ هزارتومان و پیاز بندرعباس را ۱۸ تا ۲۲ هزارتومان اعلام کرد و افزود: در بازار خرده فروشی با احتساب حداکثر ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید عرضه شود.

او با اشاره به علل نابسامانی بازار محصولات کشاورزی گفت: تا زمانیکه الگوی کشت به طور کامل اجرا نشود، نابسامانی‌ها در بازار ادامه دارد. به رغم گذشت ۳ سال از شعار اجرای مصوبه الگوی کشت، اما تاکنون ۳۰ درصد آن اجرا شده است.

دارایی نژاد ادامه داد:با اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت، برنامه ریزی تولید با احتساب مصرف داخل انجام می‌شود و از طرفی ۱ تا ۱.۵ میلیون تن محصول بیشتری به منظور برنامه ریزی صادرات باید تولید شود.

رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان گفت: ایران به سبب اقلیم چهار فصل جزء معدود کشور‌هایی است که می‌تواند صادرات داشته باشد، اما متاسفانه در برخی مواقع به سبب اتخاد تصمیمات خلق الساعه به بهانه تنظیم بازار، صادرات ممنوع می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • برنامه تشکیل ۲۰ کارگروه تخصصی در حوزه انتخابیه داریم/ضعف مجلس یازدهم در تراز بین المللی
  • تحقق شعار سال منوط به احیای اصول اقتصادی قانون اساسی است
  • سازمان تامین اجتماعی در تحقق شعار سال نقش کلیدی دارد
  • برپایی کنگره حضرت رضا (ع) با شعار عدالت / دنیای امروز به درک عدل و ترسیم الگوی رضوی نیاز دارد
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سند تحقق شعار سال استان یزد تدوین می‌شود
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • بانوان صنعتگر در تحقق شعار نقش آفرینی کنند